Serial Killer

Story of the game

În ultima perioadă, mai multe cadavre au fost descoperite pe străzile din București. O nouă crimă a avut loc și oamenii nu mai ies din casă, înspăimântați. Există zvonul că un criminal în serie este în libertate. Autoritățile sunt depășite de situație iar dosarul de investigație a ajuns în mâinile tale. Formează cea mai bună echipă de detectivi și dezleagă misterul crimelor în serie!  Acum, speranțele tuturor sunt în tine și echipa ta. Oprește criminalul înainte să acționeze din nou! Urmărește indiciile și dezleagă misterul crimelor nerezolvate! Persoane

2-8

Dificultate

Logică

Abilități

Limita de vârstă 12+

Only 3 rooms available for today.

Book

IN CE CONSTĂ ESCAPE BOX?

ESCAPE BOX s-a conceput in mai multe domenii, din care la dorința clientului oricare se poate alege de pe site-ul nostru. Plăcerea jocului asigură soluționarea reușită a testelor și îndeplinirea sarcinilor. Jocul este recomandat pentru timpul liber petrecut în familie, întruniri cu prieteni, ori și când dacă vrei să scaipi un timp de realitate. În cadrul jocului se deschid 7 lacăte neputând păși înainte numai in cazul rezolvării pasului anterior. Cu cât ai mai multe pasuri rezolvate cu succes, cu atât mai imulte informații îți stă la dispoziție.

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL ÎN CARE NU PUTEM TRECE PESTE O PROBĂ?

În fieare sertar găsești un cod cu ajutorul căreia poți accesa soluția corectă pe site-ul nostru www.escapeboxtimisoara.ro, folosing rubrica GAMECODE.